Totalt antall sidevisninger

lørdag 11. februar 2012

X faktor LILLA

Moseplassen har en super konkurranse om blomster i alle farger! Sjekk bare HER og bli med!
I dag og i morgen er det lilla som er fargetema! Lilla er en fin farge det er fargen vi har i advent og det er en god farge! Ofte kan det være vanskelig å ta bilder av lilla blomster enten ser de røde ut ellers blir de for mørke!

I dag vil jeg bidra med ASARINA. Jeg har kjøpt planten for ca 10 år siden! Og ikke spesielt godt stell har den fått, dvs at hun ikke har fått ny jord hvert år, men utpå sommeren kommer den med sine vakre blomster.På sommeren får hun bra med gjødsel. Planten får et opphold i kjelleren fra november til første del av mars. Da kommer hun opp! Har delt fra noen knoller og gitt bort disse,  ellers er hun grei å ta avleggere av også, gror lett! Har aldri tatt frø av henne da det er lett å få til nye planter på annen måte!
De første årene hang hun i skyggen, fordi bladene er skjøre når hun kommer ut, og mange år har alle bladene blitt solbrent og hun har måttet starte på nytt med nytt bladverk. I 2011 fikk hun henge i full sol(he,he det var jo ikke så mye det da!) Det så ut til at hun likte det og!Ha gode lilla dager!

Ingen kommentarer: