Totalt antall sidevisninger

torsdag 31. mai 2012

Blomstrende busker!

Ei trivelig tid og ei travel tid, men man må se rundt seg og nyte syn og duft!
Nettopp nå er det syrinen som blomstrer og prydepletreet! Dessuten var jeg litt for rask til å legge georgine knollene så de blomstrer også nå! Dette er ' Park prinscess'Nyt dagene! De kommer ikke i reprise!mandag 28. mai 2012

Epleblomst tid!Epleblomstringen er fantastisk! Vi har noen gamle trær i hagen, og så plantet vi 3 nye i fjor!
Slår det til med en skikkelig eplehøst blir det mange epleprodukter! Jeg pleier å lage saft, sider og eplemos, har tenkt på å tørke skiver av epler, men aldri forsøkt! 
Blomstene er flotte, her er det bare hvite blomster! Eplene på dette treet er små og søte, og kan spises tidlig! Treet er over 100 år og det er fantastisk at det ennå er i så god stand !
Ha en flott vår uke!

Yippi!! Jeg vant :-)

Trodde ikke at det var mulig, men jeg vant give away hos Marits hagekos og litt til! Hun har en fantastisk blogg og den kan du se HER !! 

Jeg fikk en flott tekopp - i kurv! Det passet veldig bra, da jeg er veldig glad i kurvsaker! Koppen ønsket meg 'a perfect day' og det var trivelig! Så var det hagesaker og det beste var overraskelsen: en knoll av Marits georgine-knoll!!! Hurra!!! Jeg kommenterte hennes georginer i fjor at de var så fine, og nå har jeg fått en! Gleder meg til blomstringen :-), så var det med 2 frø poser også !
Ja, dette var bare helt utrulig flott !! 
Tusen takk!

onsdag 9. mai 2012

Blåveislandet!

Blåveis er så nydelig, mulig for den er noe av det første som titter opp av jorda! Også har den bare så herlig blåfarge....finns i fler forskjellige farger fra hvitt til rød/lilla! De jeg vet om er i hvitt eller blått!
I kveld var jeg ute, på stier jeg aldri har gått før, og gjett hva jeg fant?!
BLÅVEISLANDET


Hit vil jeg komme igjen!
Ha fine dager!

fredag 4. mai 2012

I vinduskarmen!

Hvor blir det av de gode varme vårdagene og nettene? Alle plantene står inne og lengter ut i drivhuset om ikke annet enn bare en liten luftetur ut på verandaen! Her satte jeg georgineknoller i potter i god tro om at de snart skulle herde seg ute i skygge og sol, fønvind og bevegelse - slik at de skulle ble sterke planter, men det var tanken da! Slik ble det ikke i år! Knollene har vokst over evne inne, mange har nå knopp, og selvom jeg har knepet dem ned så er de et trist syn!
 En knupp av georgine lengter ut!

 Her er et knippe med sådde georginer som skulle vært priklet....men når blir det?

En Wyandott kylling! håper og tror at dette er ei høne! 16 dager gammel og i morgen flytter hun og de andre ut i hønsehuset!
Om noen uker har alt forandret seg, jeg vet det, men nå må og vil jeg har varme for alt som skal gro av både planter og dyr- og ikke minst for menneskene !

Ha gode vårdager!