Totalt antall sidevisninger

mandag 12. september 2011

Darkarin` og` Orange Nugget`

Her er `Darkarin`som var ny i 2010, Den kom veldig fint i vår, men så kom den ut i drivhuset, og frosten kom på besøk en natt!! Da var det ikke mye grønt igjen! Bladene er ikke grønne, men litt sånn rødaktige! Det var så jeg kunne grine, der gikk den planta som var best i gang med å skyte bladene til værs helt ned i potta igjen. Det ble omstart men, nå har den faktisk klart å komme med noen blomster!

Knollen er kjøpt fra Nelson, på Plantasjen. Den blir ca 90 cm høy!Dette er Òrange Nugget`kjøpt på det lokale gartneriet, kommer fra Green Garden. Den første blomsten så rød ut, og jeg tenkte nei og nei og atter nei! Vil ikke ha flere røde nå, har så mange av de gamle knollene som gir røde blomster, men så viser det seg at den er ORANGE! Den er en flott georgine men har fått en plass som er litt trang. Denne er bare ca 50 cm og så har naboen elga seg innpå, og nesten lagt alle sine blader over den, men hun kjemper tappert for å komme frem!

2 kommentarer:

Mariann sa...

Darkarin var nydelig! Ser du har mange andre flotte dahlia også.

Anne Marit sa...

Takk for det! Det rare med Dakarin var at det kom en helt lys rosa blomst også, det er det som er så artig med georginer!